Bucură un bătrîn

Acest proiect a fost demarat la data de 10.05.2020 în localităţile raionului Hînceşti, unde au beneficiat de suportul şi grija noastră, 15 beneficiari. Am oferit grijă şi atenţie, însă am primit în dar şi lacrimi de bucurie. Toate aceste lucruri au fost posibile doar cu ajutorul şi susţinerea oamenilor cu suflet mare care au contribuit pentr a aduce în casele acestor bătrîni cîteva şi momente de fericire.

 

Din dorința de a însenina cît de puțin zilele bătrînilor aflați în impas, AO Nosuffer continuă campania “Bucură un bătrîn”, cu aportul oamenilor cu suflet mare încă 15 oameni în etate au beneficiat de un coș cu produse alimentare și de igienă personală. Cu grijă am ales produsele și le-am livrat la ușa acestor batrîni, iar în condițiile epidemiologice din țară ne-am străduit maximal posibil să respectăm toate măsurile de protecție, la persoanele țintuite la pat nu ne-am permis să le trecem pragul. Gasiți aici cîteva poze în care am suprins recunoștința și emoțiile acestor oameni.

 

Echipa AO NoSuffer, cu suportul oamenilor cu suflet mare continuă campania “Bucură un bătrîn”, astfel, banii donați în ultimile luni au ajuns încă la 15 persoane în etate aflate în dificultate din raionul Strășeni, pe 21.09.2020, ei au primit cîte un pachet cu produse de strictă necesitate (alimentare și de igienă personală).

🙏💝 Mulțumim din suflet donatorilor, patreonilor, tuturor celor care au contribuit, prin efort comun lumea din jurul nostru devine un loc mai bun.